Субота, 18.05.2024, 17:03

ПП "Писанка-МІС"



Директор
Головецький Михайло Олексійович
кандидат юридичних наук,
доцент,
практикуючий адвокат,
член Світового Конгресу українських юристів
Наше розміщення
46001,Україна м.Тернопіль, вул.Івана Франка 16 тел.(0352)23-61-74
моб.(067) 759-49-17 pusankamis@mail.ru
Посмотреть на Яндекс.Картах
Час роботи
Пн-Пт: 09:00-17:00,
Сб-Нд -вихідні
нова онлайн гра
  • играть
Наша продукція
Друзі сайту
Валюта
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наша кнопка


наш банер


Відвідувачі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 7 » ЖИВА ВОДА - ДЛЯ ПИТТЯ ТА ЛІКУВАННЯ
14:24
ЖИВА ВОДА - ДЛЯ ПИТТЯ ТА ЛІКУВАННЯ

                                               

   В результаті техногенної діяльності людини, практично вся прісна вода - як на поверхні, так і під землею, стала забрудненою. Більшість штучно зроблених хімічних речовин (ксенобіотиків) чудово розчиняються у воді, а не гербіциди, пестициди, продукти переробки нафти, побутова хімія, компоненти будівельних матеріалів тощо. Ступінь забруднення різна, але в Україні з водопровідних кранів тече вода, яка за світовими стандартами повинна називатись «технічною». Та й хлор, який додається у питну воду для знищення збудників інфекцій, теж неабияка отрута. Особливо небезпечним він стає, з'єднуючись з органічними речовинами в процесі приготування їжі утворюється дуже небезпечна сполука «мутаген X», яка викликає пухлинні та генетичні хвороби. Тому питна вода, яку потребує для життя кожна людина, стає додатковим чинником для підриву здоров'я.

  У себе вдома можна зробити все набагато краще, ніж в державі - в цьому пересвідчились більшість українців. Так саме, як автономне опалення ефективніше за централізоване, так саме й воду треба очищати вдома. Позбавлення води шкідливих речовин, які містились у річці і додались на водоочисній станції та при протіканні по трубам - необхідна умова підтримання здоров'я.

В останні роки розкрито цікаве фізичне явище - «пам'ять води». Виявляється, вода пам'ятає про те, що у ній було розчинене і навіть про те, біля чого вона перебувала. На цьому явищі основана така медична дисципліна як гомеопатія, коли після послідовних розведень у розчині вже не залишається жодної молекули діючої речовини, а тільки інформація про неї. Але гомеопатичні препарати, всупереч «офіційним» законам хімії та фізики, мають неабияку лікувальну дію, особливо при тривалому застосуванні. Так саме вода, де було розчинене щось шкідливе, або яка протікала біля каналізації, пам'ятає про це і залишається, по суті, «хворою». Отже, необхідно поміняти ще й молекулярну структуру та пам'ять води, щоб надати їй нові, цілющі властивості.

    Харківська компанія  - першою в світі почала серйозно займатися Аквамедициною. Саме українським вченим вдалося розробити принципово нову систему для отримання очищеної, біологічно активної та цілющої води. Таку воду вже можна сміливо назвати ЖИВОЮ ВОДОЮ


    Установки
«Аквастронг» містять ступеневу систему картриджів для послідовного пропускання водопроводної води.

Фільтр первинної, грубої очистки. Він затримує частинки з розміром до 0.005 мм - мікроводорості. частинки іржі, дрібний пісок.

Фільтр з активованим вугіллям із шкарлупи кокосових горіхів в гранулах. Тут затримується хлор, солі важких металів, окису заліза, розчинні шкідливі сполуки тощо. На відміну від звичайних вугільних фільтрів, ця модель містить спеціальний елемент з міді та цинку для знищення бактерій грибків та вірусів у складі води.

Осмотичні мембрани у вигляді рулона. Розмір отворів у такій мембрані дозволяє пропускати тільки молекули води. Навіть найменший вірус у 400 разів більший, ніж діаметр ячейки, тому 95-98% розчинених сполук затримується цим фільтром. Осмотична мембрана - найкраща можливість затримати все, що розчинено у воді, але не є водою.
   Наступні два етапи роблять воду ЖИВОЮ і саме вони відрізняють українську воду від УСІХ інших світових аналогів.
   Структуратор. В цьому вузлі вода структурується та втрачає негативну інформацію про шкідливі сполуки, від яких вона вже очищена. Структурована вода містить правильне кристалічне розташування молекул -кластери. Будова такої води під мікроскопом нагадує красиву шестикутну сніжинку, на відміну від зразків, що пройшли водопровідні труби. Структурована вода легко входить у клітини тіла, забезпечує оптимальне протікання біохімічних реакцій, прискорює обмінні процеси.
  Мінералізатор на основі цеоліту. Він збагачує воду більш, ніж 40 мінералами та мікроелементами. Замість шкідливих речовин та солей, які легко відкладаються у нирках та жовчних шляхах у вигляді камінців, цеоліт надає воді цілющих властивостей. Вода стає дуже смачна, як з гірського джерела. Цеоліт видобувається на Західній Україні.

відмінності від інших фільтрів

Ви можете сказати, що чули про сучасні фільтри для води, і не дуже розумієте, чим цей кращий за інших. А кращий він саме за рахунок останніх двох етапів - структурації та мінералізації, які у жодному іншому виробі не застосовуються. Дійсно, просто очистити воду до майже дистильованого стану можуть й інші фільтри. Але така вода, хоч вона і смачніша за водопровідну, містить у собі приховану небезпеку - вимивання мікроелементів з організму людини. Постійне вживання такої води може, наприклад, сприяти руйнуванню зубів.

Установку «Аквастронг» вже фільтром не назвеш - це відтворювач природної, цілющої, ідеально чистої, смачної води, насиченої необхідними мінеральними сполуками. Вода, яка не має «пам'яті» про забруднені річки, насоси, внутрішню поверхню труб, вкритих сантиметровим шаром мулу, отруйний газ хлор зеленого кольору. Вода, яка має, нарешті, клінічно підтверджені лікувальні властивості.

Дослідження проводилось протягом 6 місяців на групі з 26 осіб, які мали камінці у нирках та хронічні атонічні закрепи. Хворі вживали воду з установки у кількості не менше 1 літра на добу. Вже через 2 тижня у більшості пацієнтів покращився стілець, що дозволило відмінити або скоротити прийом послаблюючих засобів. Протягом спостережень зникнення камінчиків у нирках відмічено у 65% пацієнтів, причому розчинення уратних конкрементів відбувається у 100% випадків. У багатьох хворих пройшли болі у суглобах.

читати далі >>>

Переглядів: 1700 | Додав: Profelin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
< Яндекс.Метрика
Украина онлайн каталог сайтів